+373 (22) 288 622+373 68 311 330

Despre noi

Valori

Valorile in care credem sunt respectul și responsabilitatea, calitatea și siguranta, integritatea și inovatia. Ne respectam PACIENTII și partenerii de afaceri, avem grija de nevoile acestora și le tratam cu mare atentie pe fiecare in parte. Acordam autonomie și putere de decizie angajatilor noștri, dezvoltind spirit de echipa și flexibilitate in toate activitatile.Credem ca siguranta și calitatea actului medical reprezinta mai mult un efort permanent decit o destinatie. Pentru acest fapt ne unim fortele intr-o echipa a carei pasiune pentru sanatate nu se epuizeaza niciodata.In ceea ce privește integritatea, credinta noastra se leaga de corectitudinea actului medical. Actionam in conformitate cu cele mai ridicate standarde atit la nivel profesional cit și la nivel tehnologic pentru a raspunde cerintelor dumeavoastra.Imbratisam inovatia și cautam in permanenta cai mai bune de a satisface nevoile pacientilor. Și pentru ca aceste nevoi sunt in permanenta schimbare, depunem toate eforturile pentru a sustine acest ritm.

Viziune

Ne-am propus sa devenim un etalon al calitatii și sigurantei actului medical. Credem in specialiștii noștri ca fiind cei mai importanti parteneri și avem certitudinea ca impreuna vom reuși sa promovam un nou comportament, axat mai mult pe preventie decât pe tratament. In acest scop ne dedicam toate resursele pentru a va oferi asistenta medicala la cel mai inalt nivel.

Misiunea noastră

Sanatatea este valoarea suprema, misiunea noastra fiind de a raspunde excelent nevoilor dumneavoastra, avand ca suport unii din cei mai buni specialiati si tehnologie medicala de ultima generatie.

Image

Rezervare online